fbpx

MENU

MENU 6 -10 GRUDZIEŃ

PONIEDZIAŁEK 
Śniadanie: Twarożek z suszonymi owocami i macą
II śniadanie: Owocowe smoothie
Obiad: Nuggetsy w miodzie i sezamie                                                                                                                                                  Obiad vege: Kotleciki z tofu i marchewki
Podwieczorek: Ciasto cytrynowe
Kolacja: Aromatyczny krem z dyni

WTOREK 
Śniadanie: Jajka z sosem jogurtowym i szczypiorkiem
II śniadanie: Sałatka caprese z krakersami
Obiad: Spaghetti bolognese
Obiad vege: Makaron z oliwkami i parmezanem
Podwieczorek: Koktajl porzeczkowo-bananowy
Kolacja: Tarta razowa z warzywami

ŚRODA 
Śniadanie: Sałatka z burakiem, fetą i szynką dojrzewającą                                                                                                             Śniadanie vege: Sałatka z burakiem i fetą
II śniadanie: Makaron neapolitański
Obiad: Udziec z indyka w sosie słodko-kwaśnym
Obiad vege: Ser halloumi w sosie słodko-kwaśnym
Podwieczorek: Deser rafaello
Kolacja: Barszcz ukraiński

CZWARTEK 
Śniadanie: Placuszki jogurtowo-budyniowe z owocami
II śniadanie: Kolorowa sałatka z orzo
Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie kaparowym
Obiad vege: Tofu tikki masala z ryżem
Podwieczorek: Fit brownie owsiane z wiśniami
Kolacja: Makaron z kurczakiem i sosem paprykowym                                                                                                                     Kolacja vege: Makaron z sosem paprykowym

PIĄTEK 
Śniadanie: Lekka pasta z czosnkiem niedźwiedzim
II śniadanie: Serowe muffiny ze szpinakiem
Obiad: Pieczony łosoś w słodko-ostrej marynacie
Obiad vege: Kotlety meksykańskie
Podwieczorek: Kakaowy koktajl z wiśniami
Kolacja: Naleśniki z owocami i solonym karmelem z daktyli