fbpx

MENU

MENU  20 WRZESIEŃ – 24 WRZESIEŃ

PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Omlet czekoladowy z owocami
II śniadanie: Sałatka z pieczonym kalafiorem i szynką z indyka
Obiad: Medaliony z indyka z suszonymi śliwkami
Podwieczorek: Batony daktylowe z amarantusem
Kolacja: Zupa jarzynowa z soczewicą

WTOREK
Śniadanie: Zapiekanka z wędzonym filetem, szpinakiem i fetą
II śniadanie: Koktajl kokosowo-bananowy
Obiad: Ciecierzyca z wołowiną i imbirem
Podwieczorek: Krem daktylowo-czekoladowy
Kolacja: Sałatka tajska

ŚRODA
Śniadanie: Kanapki z polędwicą drobiową i sosem tatarskim
II śniadanie: Aksamitny koktajl orzechowy
Obiad: Polędwiczki z pieczarkami w sosie musztardowym
Podwieczorek: Czekoladowy jogurt z wiśniami
Kolacja: Sałatka z grillowanym indykiem i śliwkami

CZWARTEK 
Śniadanie: Placuszki z brzoskwiniami i jogurtem greckim
II śniadanie: Sałatka z serem camembert i sosem truskawkowym
Obiad: Kurczak w kremowym sosie curry
Podwieczorek: Ciasto jaglane z jagodami i jeżynami
Kolacja: Zupa grochowa z drobiową kiełbaską

PIĄTEK
Śniadanie: Śródziemnomorska pasta twarogowa
II śniadanie: Koktajl żurawinowy
Obiad: Dorsz w orzechach na buraczanym pęczaku
Podwieczorek: Ryżowy jabłecznik
Kolacja: Sałatka z pieczonym łososiem i pomarańczami