fbpx

MENU

MENU  26 – 30 LIPIEC

PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Serek z konfiturą jagodową
II śniadanie: Żółta sałatka z ananasem i indykiem
Obiad: Sharma z pieczonymi ziemniakami
Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z jabłkami
Kolacja: Tarta na kruchym spodzie ze szpinakiem

WTOREK
Śniadanie: Hummus z fasoli i batatów
II śniadanie: Koktajl truskawka w czekoladzie
Obiad: Klopsiki z indyka w sosie curry
Podwieczorek: Kokosowe chia
Kolacja: Ciecierzyca po bretońsku

ŚRODA
Śniadanie: Wytrawne muffiny
II śniadanie: Sałatka z serem korycińskim, granatem i sosem balsamicznym
Obiad: Pieczone risotto z pieczarkami i kurczakiem
Podwieczorek: Galaretka jogurtowa z wiśniami
Kolacja: Zupa a`la ramen z masłem orzechowym

CZWARTEK 
Śniadanie: Kanapki z pastą oliwkową i sałatą
II śniadanie: Koktajl porzeczkowo-bananowy
Obiad: Miodowe filety w lekkiej panierce
Podwieczorek: Pudding z tapioki
Kolacja: Sałatka z kabanosami i lekkim winegretem

PIĄTEK
Śniadanie: Placuszki z gruszką i jagodami goji
II śniadanie: Sałatka z ryżowa z łososiem
Obiad: Makaron z miruną w sosie szpinakowym
Podwieczorek: Chałwowy budyń jaglany z sezamem
Kolacja: Zupa warzywna z tortellini