fbpx

MENU

MENU  17-21 MAJ

PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: zielona pasta z orzechami i pomidorkami koktajlowymi
II śniadanie: sałatka z kurczakiem i sosem sezamowym
Obiad: polędwiczka wieprzowa duszona w warzywach
Podwieczorek: pudding pomarańczowy z wiórkami kokosowymi
Kolacja: zupa pomidorowo-paprykowa z mozarellą

WTOREK
Śniadanie: koktajl banaowo-daktylowo-pomarańczowy
II śniadanie: krakersy z pastą paprykową
Obiad: kurczak z porami
Podwieczorek: ciasto bananowo-czekoladowe
Kolacja: sałatka brokułowa z sosem czosnkowym

ŚRODA
Śniadanie: omlet marchewkowy z lekką sałatką
II śniadanie: sałatka z łososiem i grejpfrutowym winegretem
Obiad: indyk w sosie żurawinowym
Podwieczorek: koktajl śliwkowo-migdałowy
Kolacja: makaron z brokułem, szynką szwarcwaldzką i orzechami

CZWARTEK
Śniadanie: warzywa z dipem twarogowo-jogurtowym
II śniadanie: czekoladowy jogurt z malinami
Obiad: polędwiczki wieprzowe z suszonymi pomidorami i parmezanem
Podwieczorek: tarta cytrynowa z musem ananasowym
Kolacja: pomarańczowa sałatka z kurczakiem

PIĄTEK
Śniadanie: pancakes z musem truskawkowym
II śniadanie: hummus z sezamem i masłem tahini
Obiad: dorsz duszony z cytrynowym ryżem
Podwieczorek: komosa waniliowo-owocowa
Kolacja: zupa krem z cukinii